1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mehmet Ali Erbil’den itiraf: Annemi sevemedim

Mehmet Ali Erbil’den itiraf: Annemi sevemedim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gain’de Jülide Ateş’in sunduğu ’40’ programına katılan Mehmet Ali Erbil, çocukluk yıllarını anlatırken annesini sevemediğini söyledi.

“Üvey babam beni evde istemedi”

Jülide Ateş’in “Anne ve babanıza hala öfkeli misiniz?” sorusuna Erbil, “14 yaşıma geldiğimde üvey babam beni ergen döneme girdiğim için evde istemedi. Annem de çaresiz kaldı, çok sevdiği için saygı duyuyorum, bize sahip çıkamadı. Film gibi, üvey annem de abimi istemedi. Dediler ki bunlara bir yatılı okul bulalım. En yakını baba sanatçı ya, konservatuar olur. İkimizi de konservatuar sınavlarına soktular. Ben 14 abim de 17 yaşındaydı. Beni üstün yetenek olarak 14 yaşında konsevatuara aldılar. Ağabeyim ise kazanamadı. Ben yatıla okula girmiş oldum ve annem Ankara’da ben de Ankara’da okuyorum. Yine ilişkimiz hiç normal değil” şeklinde konuştu.

“Çamaşırlarımızı komşumuz yıkardı”

Erbil, gözyaşlarına hakim olamayarak şöyle devam etti: “En acısı, hiç unutamadığım, kirli çamaşırlarımı anneme yıkatmıyordu üvey babam. Komşumuz vardı ben komşumuza deterjan alırdım, komşumuz yıkardı benim çamaşırlarımı. Yatakhaneye gelirdim gece ağlardım, ‘Allah’ım ben hiç böyle olmayacağım ben hiç ayrılmayacağım, hiçbir zaman karımla ayrılmayacağım, böyle çocuklarım olmayacak benim’ derdim. Ama hiç dediğim olmadı, dünya istediğin gibi sürmüyor. Bu arayıştan, bu sevgisizlikten 4 tane eşimden de ayrıldım, annemi sevemedim sonra. Bu benim hatam değil. Sevemedim annemi, içimden öyle şeyler boşaldı gitti ki, sevemedim asla. Bizi üvey babaya ezdirdiği için.”

heka reklam heka
Mehmet Ali Erbil’den itiraf: Annemi sevemedim
Yorum Yap
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!