1. Haberler
  2. Magazin
  3. Naomi Campbell: Kariyer için ruh eşimi feda ettim

Naomi Campbell: Kariyer için ruh eşimi feda ettim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Model ve oyuncu Naomi Campbell yeni röportajında kendisi için ideal bir ilişki fikrini ikinci plana atarak kariyeri için önemli bir fedakarlıkta bulunduğunu söyledi.

The Cut’a konuşan 51 yaşındaki model, “Yaptığım fedakarlığın beni gerçekten anlayacak bir ruh eşi olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Hayatı boyunca hiç evlenmeyen Campbell “Güçlüyüm ama hassasım da. İlişkilerde taviz vermem gerektiğini biliyorum” dedi.

Halihazırda Campbell bekar olsa da geçmişte epey ünlü isimlerle ilişki yaşadı. Model 1993’te U2 grubunun basçısı Adam Clayton ile daha sonda ise İtalyan işadamı Flavio Briatore’yle nişanlandı. İkili 4 yıllık birlikteliğin ardından 2002’de ayrıldı.

heka reklam heka

Campbell’ın ismi Leonardo DiCaprio, Usher ve Robert De Niro gibi isimlerle de anılmıştı. Uzun süreli romantik bir ilişkisi olmasa da Campbell bu yıl hep istediği anneliğe kavuştuğunu açıkladı.

Britanyalı ünlü model mayısta anne olduğunu duyurdu. Campbell’ın bebeği gerçekten kendisinin mi doğurduğu yoksa taşıyıcı anne sayesinde mi ebeveyn olduğuysa tam olarak bilinmiyor. The Sun’ın Campbell’ın yaklaşık iki yıldır Amerikalı bir sevgilisi olduğunu iddia etmişti.

Naomi Campbell: Kariyer için ruh eşimi feda ettim
Yorum Yap
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!