Tolgahan Sayışman tanınmaz halde! Görenler gözlerine inanamadı

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman yeni filmi için kamera karşısına geçti. Antalya ve İstanbul'da çekimi gerçekleşen Aynasız filminde rol alan Tolgahan Sayışman filmde iki farklı karaktere hayat veriyor. Fit görüntüsü daha önce gündem olan Tolgahan Sayışman'ın yeni projesindeki tarzı sosyal medyada gündem oldu. Kİlolu ve sakallı haliyle Tolgahan Sayışman hayranlarını şaşırttı. Peki ama Tolgahan Sayışman kaç kilo?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tolgahan Sayışman yapım şirketi sahibi oldu. Kendi sahibi olduğu Han Medya’nın yapımını üstlendiği Aynasız filmi için kolları sıvayan Tolgahan Sayışman yeni filmine özel bir tarza büründü.

Kilo aldığı ve sakallı haliyle sosyal medyada dikkat çeken Tolgahan Sayışman, Recep İvedik’e benzetildi. Polisiye komedi türündeki Aynasız filminde Sayışman, iki farklı karaktere hayat verecek.

18 Şubat’ta vizyona girmesi planlanan yapımda, ünlü oyuncunun canlandırdığı karakterlerden Efehan’ın oğlunun adı, Haluk’un ise babasının adı olması dikkat çekiyor.

Haluk karakteri için her sahne öncesi yaklaşık bir saat süren hazırlık sonrası, kilolu ve sakallı hale bürünen Sayışman’ı, çekimler sırasında gören Antalyalılar tanımakta zorlandı.

heka reklam heka

Tolgahan Sayışman’ın daha önce kaslı halleri gündem olmuştu.

Tolgahan Sayışman yeni yıl dileğini ”2022’nin ilk gününde sizleri benim küçük calimerom, Alina ile tanıştırayım (Evet aynı annesi). Herkese önce sağlık sonrasında gönlünden geçen her dileğin gerçekleşeceği bir sene temenni ediyorum.Mutlu Yıllar ” cümleleriyle açıklamıştı.

Tolgahan Sayışman tanınmaz halde! Görenler gözlerine inanamadı
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!