1. Haberler
  2. İngiltere
  3. İngiltere’de kuralları ihlal ettiği ortaya çıkan Luton Belediye Başkanı Tahir Malik istifa etmek zorunda kaldı

İngiltere’de kuralları ihlal ettiği ortaya çıkan Luton Belediye Başkanı Tahir Malik istifa etmek zorunda kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Luton Belediye Başkanı geçen ay, maskesinin yüzünün altında asılı olduğu bir açık hava partisinde iki meclis üyesi ile resmedildikten sonra özür dilemek zorunda kaldı. Cllr Malik bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir kez daha konumumun standardının altında olan ve Covid-19 kilitleme kısıtlamalarını ihlal eden bu toplantıya katıldığım için Luton halkından özür dilemek istiyorum. Yaptığım şey için bir mazeret yok! Bunu düşünebilmeli ce bilmeliydim. Yaptığım hatanın tam sorumluluğu kabul ediyorum.”

Bahçe toplantısı, hükümet yönergelerine göre, azami altı kişi iki metre arayla veya yüz maskeleriyle kalmaları şartıyla izin verildiği dönemde yapıldı.

Toplantıya katılan üç meclis üyesi, ‘hükümet rehberleri doğrultusunda, sosyal olarak mesafeli küçük bir toplantının olacağına inandıkları için toplantıya katıldıklarını, ek konukların beklenmedik şekilde geldiklerini açıkladı.

Luton İlçe Meclisi, soruşturma açılacağını duyurdu. Malik’in istifasının ardından 29 Eylül’deki tam konsey toplantısında yeni bir Belediye Başkanı atanacak.

heka reklam heka

İngiltere’de kuralları ihlal ettiği ortaya çıkan Luton Belediye Başkanı Tahir Malik istifa etmek zorunda kaldı
Yorum Yap
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!