1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Yaşayan Nostradamus yeni kehanetini açıkladı: “Hiçbir zaman tamamen ölmüyoruz”

Yaşayan Nostradamus yeni kehanetini açıkladı: “Hiçbir zaman tamamen ölmüyoruz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşayan Nostradamus olarak tanınan Brezilyalı Athos Salome, reenkarnasyon yani insanların öldükten sonra ruhlarının başka bedenlerde yeniden dünyaya gelebilmesinin tamamen gerçek olduğunu savundu.

 

 

Yaşayan Nostradamus olarak ünlenen Brezilyalı Athos Salome, bu yıl için yaptığı tüm kehanetlerin gerçekleştiğini ya da gerçekleşmekte olduğunu söylüyor.

heka reklam heka

Covid-19 pandemisi, Ukrayna’nın işgali ve Kraliçe II. Elizabeth’in ölümünü bildiği iddia edilen 36 yaşındaki Salome, şimdi de reenkarnasyonun tamamen gerçek olduğunu iddia ediyor. Genç kahin, reenkarnasyonun var olduğunu ancak bizim hayal ettiğimiz gibi doğrusal bir süreçte olmadığını söylüyor. Salome bununla ilgili olarak, “Ölmüyoruz ve başka biri olarak geri dönmüyoruz, bunun yerine aynı anda farklı zaman dilimlerinde yaşıyoruz.” dedi.

Daily Star’a konuşan Salome, “Mevcut hayatınız, etrafını çevreleyen sonsuz sayıda küçük kırmızı topun yer aldığı küçük mavi bir topla tasvir ediliyor. Bunlar diğer hayatları temsil ediyor. Bu diğer hayatlar yalnızca geçmişle sınırlı değil ve şu anda veya gelecekte de oldukça canlılar. Farklı zaman dilimlerinde, uzay sürekliliğinde ve dünyada yaşıyorlar.” dedi.

Sözlerine devam eden kahin, “Sadece içinde yaşadığınız çağ değil. Gelecekteki insanlar, hatta farklı olanlarda bile, varlar ve bunlar birbirlerine paralel olabilir veya aynı zamanda bir arada var olabilirler. Görünüşe göre, buna ‘deney bulutu’ diyorum. Bu bulut, tüm deneyimlerinizin zaman ve mekandan daha büyük, çok boyutlu bir veritabanı olacaktır.”

“Görünüşe göre hepimiz, zamanın ve mekanın dışından, tüm yaşamlarımızı aynı anda gören bir Yüksek Benlik ile günlerimizi geçiriyoruz.”

“Daha da önemlisi, Yüksek Benlik, kişinin hayatı boyunca yaptığı her şeyin ve öğrendiği her şeyin toplamıdır. Bu, kendi içinizde olan bir senkronizasyondur ve bir insandaki farklı yönleri kontrol eder.”

“İçinde bulunduğumuz hayat tek bir karede olup biten bir olay değil, “varoluş ağı” diyebileceğim bir zincirin halkasıyız.” şeklinde konuştu.

Yaşayan Nostradamus yeni kehanetini açıkladı: “Hiçbir zaman tamamen ölmüyoruz”
Yorum Yap
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!