1. Haberler
  2. Spor
  3. Juventus’ta Ronaldo’dan kurtulma planı

Juventus’ta Ronaldo’dan kurtulma planı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya Ligi’ne ambargo koyan Juventus, takımın yıldızı Cristiano Ronaldo’dan kurtulmak istiyor. Bunun nedeni ise teknik patron Andrea Pirlo’nun Portekizliyi bencil olarak nitelendirmesi ve Ronaldo’nun kendisine en yakın oyuncunun 5 katı ücret alması…

Juventus, Real Madrid’den 2 sene önce transfer ettiği Cristiano Ronaldo’yla yolları ayırmak istiyor. İtalyan basını iddiayı sıkça dile getirirken, oyuncunun gönderilmesine neden olan olaylardan biri olarak da corona virüs gösterildi. Gelirlerinde salgın nedeniyle düşüş yaşayan Siyah Beyazlılar, takımın en fazla alan oyuncusunu satmayı gündemine aldı.

2018’de Juventus’a imza atan ve yıllık 28 milyon Pound kazanan Ronaldo’yu teknik direktör Andrea Pirlo Lazio ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası bencillikle eleştirdi.

Pirlo, Şampiyonlar Ligi’nde Ferencvaroş’u deplasmanda 4-1 yenildikleri maç sonrası ise Sky Sports İtalia’da yorumculuk yapan eski teknik direktör Fabio Capello’ya “Oyuncularımla çok fazla konuşuyorum; ancak sahada kendi düşüncelerini uyguluyorlar. Daha az egoist olabilirler ve maçı erken dakikalarda bitirebilirler” eleştirisinde bulundu.

heka reklam heka

Takımın en fazla kazananı Ronaldo’nun 2. sıradaki Paolo Dybala’nın yaklaşık 5 katı fazla kazandığına haberlerde yer verilirken; bunun takım içinde büyük dengesizlik yaptığına vurgu yapıldı.

Juventus’un, 2022 yılına kadar takımla sözleşmesi bulunan oyuncuya yeni bir teklif yapmayacağı ve oyuncuyu satmayı düşündüğü bildirildi.

35 yaşındaki oyuncu, 9 yıllık kariyerinin ardından 2018’de Real Madrid’den 100 + 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus’a transfer olmuştu.

 

Juventus’ta Ronaldo’dan kurtulma planı
Yorum Yap
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!