1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Simpsonların kehanetleri devam ediyor… Harris’in Beyaz Saray’da giydiği kıyafeti Lisa Simpson 2000 yılında giymişti!

Simpsonların kehanetleri devam ediyor… Harris’in Beyaz Saray’da giydiği kıyafeti Lisa Simpson 2000 yılında giymişti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü kült çizgi dizi Simpsons, tutan tahminleriyle dünyayı sarsmaya devam ediyor
Simpsons’ın hayranları, son olarak ikonik çizgi dizinin ABD’deki kaos halini bildiğine dikkat çekmişti.

6 Ocak’ta meydana gelen Kongre binası baskınında görüntüleri gündem yaratan ve isminin Jake Angeli olduğu ortaya çıkan adamın, Simpsonlar dizindeki benzer görüntülü bir karakterle büyük benzerlik göstermesi şok etkisi yaratmıştı.

1989’dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsons, gezegeni kasıp kavuran koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı.

ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in yemin törenini izleyen Twitter kullanıcıları, tören sırasında Harris’in giydiği kıyafet ile Lisa Simpson tarafından The Simpson’ın ‘Bart to the Future’ bölümünde giyilen kıyafet arasındaki inanılmaz benzerliği fark ettiler.

heka reklam heka

Çizgi dizinin 11’inci sezonunun 17’nci bölümü olan ve ilk olarak 19 Mart 2000’de ABD’de yayınlanan ‘Bart to the Future’da, Lisa Simpson’ı Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak tasvir edilmişti.
Bu bölümde, Lisa boynunda bir dizi beyaz inci bulunan mor bir takım giymişti. Kürsüde konuşma yapan Lisa, kulağına da inci küpeler takmıştı.

Dün, dünyanın gözü önünde Başkan Yardımcısı olarak yemin eden Kamala Harris, Lisa’nınkine çok benzer mor bir ceket ve elbise kombinasyonu giymişti. Hatta görünüşü tamamlamak için basit bir inci kolye taktı.
Dizinin hayranları, son olarak ABD’deki son duruma dair kehanetinin tuttuğuna dikkat çekti. Son olarak ABD Başkanı Donald Trump’ın hesabının sosyal medya platformu Twitter tarafından askıya alınması, dünyada birinci gündem maddesi oldu ve sosyal medyada da bolca konuşuldu.

Sosyal medyada en çok paylaşılan görsellerden bir diğeri de Kongre binasına giren yağmacılardan kürsü çalan adamın fotoğrafı ile Homer Sipmson’ın heykel çaldığı sahneden bir kare oldu.

Simpsonların kehanetleri devam ediyor… Harris’in Beyaz Saray’da giydiği kıyafeti Lisa Simpson 2000 yılında giymişti!
Yorum Yap
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!