1. Haberler
  2. Gündem
  3. İngiltere’yi sarsan olay: 11 yıl boyunca tacize uğrayan Yasemin, dedesini videoya alarak istismarı ortaya çıkardı!

İngiltere’yi sarsan olay: 11 yıl boyunca tacize uğrayan Yasemin, dedesini videoya alarak istismarı ortaya çıkardı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’de yaşanan olayda 76 yaşındaki Tony Marshall, 7 yaşından itibaren torunu Yasemin Yapıcıoğlu’nu taciz etti. Yaşlı adamın özellikle hafta sonları, Noel tatilleri ve aile doğum günleri gibi özel günleri tercih ettiği ve böylece ailenin diğer fertlerinin dikkatinin başka yerdeyken istismarda bulunduğu anlaşıldı.

Şİmdi 23 yaşında olan Yasemin, ismini gizlemek istemeyerek benzer olaylar yaşayan çocuklara örnek teşkil etmesini istediğini söyleyerek, dedesine video ile kurduğu tuzağı anlattı.

6 ila 17 yaş arasında istismara maruz kalan Yasemin, abisinin doğum gününde planını harekete geçirerek dedesini üst kata hediyeler hakkında konuşmak için çağırdığını ve telefonuyla dedesini gizlice kaydettiğini söyledi.

”Neden bana dokunuyorsun?” sorusuna dedesi Marshall’ın ”Beğendiğini sanıyordum. Kendime ‘seni elde edeceğimi’ söyledim” yanıtıyla suçlama doğrulanmış oldu. Görüntüleri polise teslime den Yasemin, dedesinin tutuklanmasını sağladı. Suçlamaları reddeden Marshall, 11 cinsel taciz suçunun 8’inden suçlu bulundu.

heka reklam heka

Suçlamalar arasında 13 yaşından küçük bir kıza dokunarak iki kez cinsel saldırı, 13 yaşından büyük bir kıza üç kez cinsel saldırı, 16 yaşından küçük bir kızın cinsel faaliyette bulunmasına neden olmak üzere iki kez suçlu bulundu. Ayrıca farklı bir kurbanla ilgili olarak 16 yaşından küçük bir kıza yönelik uygunsuz saldırıdan da suçlu bulundu.

13 yıl hapis cezası alan Marshall için sevinen Yasemin, ”Yıllardır ilk kez özgür hissettim. Buraya geri dönemeyeceğini bilmek beni rahatlattı. Onun da benim gibi acı çekmesini istiyorum” dedi.

Çocuk yaşlarda yaşadıklarını anlatan Yasemin, dedesinin evlerine gelerek bilgisayar oyunu oynamak için kendisini üst kata çağırdığını, önceleri bunun herkesin başına geldiğini sandığını, ancak 6 yaşındayken okuldaki öğretmenine durumu anlattığını belirtti. Sosyal hizmetler tarafından araştırılan konuda herhangi bir şüpheye rastlanmadığını ifade eden Yasemin, Marshall’ın başka insanları da taciz etmesinden şüphelenmesinin ardından 1990 yılında bir başka genç kızın daha tacize uğradığını ortaya çıkardı.

İngiltere’yi sarsan olay: 11 yıl boyunca tacize uğrayan Yasemin, dedesini videoya alarak istismarı ortaya çıkardı!
Yorum Yap
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!