Ege Üniversitesi’nin yurt dışındaki mezunları buluştu…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Deri Mühendisliği Bölümü, Ekim 2021 ayı içerisinde “Dekanlarımız Yurt Dışındaki Mezunlarımızla Buluşuyor” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bu etkinlik çerçevesinde, Londra Gündem ekip arkadaşımız Deri Yüksek Mühendisi, Evrim Kadıoğlu Marriott öğrenci ve öğretim üyeleriyle buluştu. Etkinliğe Deri Mühendisliği Bölümü Kongre Salonu’nda ve çevrimiçi olarak katılım sağlandı.

Yaklaşık bir saat süren etkinlik süresince, Evrim Kadıoğlu Marriott ulusal ve uluslararası kariyer basamaklarından detaylı olarak bahsetti, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aslan’ın, katılım sağlayan öğretim üyeleri ve öğrencilerin sorularına samimi yanıtlar verdi.

heka reklam heka

Kariyerinde zaman zaman zorluklarla karşılaştığının, fakat mesleğine duyduğu tutku ile bu zorlukların üstesinden gelebildiğinin altını çizen Evrim Kadıoğlu Marriott, etkinlik sonunda öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından içtenlikle tebrik edilerek, etkinliğin öğrenciler için çok motive edici ve ilham verici geçtiğine dair yorumlar aldı.

Ege Üniversitesi’nin yurt dışındaki mezunları buluştu…
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!