1. Haberler
  2. Magazin
  3. Eski İngiltere güzeli kilolarca uyuşturucu ile yakalandı!

Eski İngiltere güzeli kilolarca uyuşturucu ile yakalandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere, bir döneme damga vuran 33 yaşındaki eski güzellik kraliçesinin düşüşünü konuşuyor…

Amsterdam’dan Meksika’ya giderken havalimanında gözaltına alınan ve yapılan incelemelerde çantası ve bavullarında 13 kilogram uyuşturucu madde bulunan Young gözaltına alındı. Young’ın bavulunun Meksika gümrüğünden geçtikten sonra özel eğitimli köpeklerin uyuşturucunun kokusunu aldığı açıklandı.

Köpeklerin harekete geçmesinden kısa bir süre sonra ise çanta ve bavullarda farklı boyutlarda paketlerin içinde uyuşturucular ele geçirildi.

Piyasa değeri yaklaşık 260 bin dolar (yaklaşık 6 milyon TL) olan uyuşturucuyla yakalanan Young eğer suçlu bulunursa uyuşturucu kaçakçılığından hapis cezası alabilecek.

heka reklam heka

Henüz hakim karşısına çıkmayan Young’ın en az 20 yıl hapis cezası alması bekleniyor. Ailesine haber vermeyen ve aylardır cezaevinde tutulan Young’ın yaşadıklarını İngiliz medyası ortaya çıkardı. İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, Derby’de yaşayan Young’ın Şubat ayında Mexico City’ye nakledildiğini aktardı.

Young’ın annesi, “Ben onun Meksika’da gezdiğini düşünüyordum fakat meğer hapisteymiş. Dünyanın neresinde olursun olsun beni doğum günümde arardı fakat bu yıl aramadı ve ben de bu sebeple endişelenmeye başladım” dedi.

Eski İngiltere güzeli kilolarca uyuşturucu ile yakalandı!
Yorum Yap
heka reklam heka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Londra Gündem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!